Γυναίκες

Είναι η ώρα να αντιδράσουμε δυναμικά γιατί έφθασε πλέον ο κόμπος στο χτένι. Τα παιδιά μας λιποθυμούν από ασιτία στα σχολεία. Στους παιδικούς σταθμούς κόψανε το κόκκινο κρέας ή και την ίδια την σίτιση. Στα παιδικά χωριά SOS, πάνω από 20 είναι οι αιτήσεις κάθε μέρα από γονείς που θέλουν να παραδώσουν τα παιδιά τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν. Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και δεν είναι λίγες οι φορές που αγοράζουν οι ίδιοι κάτι από τις σχολικές καντίνες στα παιδιά που πεινάνε.
Εμείς που φέρνουμε τη ζωή στον κόσμο, εμείς που ζεσταίνουμε τον σπόρο για να ανθίσει, εμείς πρέπει να ξεσηκωθούμε ενάντια στα αίτια που φέρανε τον λαό σ’ αυτή την κατάσταση, γιατί καμμιά μας , όταν γέναγε το παιδί της δεν φανταζόταν ότι θα έφτανε κάποια μέρα που δεν θα μπορούσε να του δώσει ένα ποτήρι γάλα πριν φύγει για το σχολείο.
Φίλες,
Η φιλανθρωπία δεν είναι η λύση του προβλήματος. Δεν λύνει το πρόβλημα, δεν καλύπτει όλες τις ανάγκες και προπαντός πλήττει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Ο αγώνας ενάντια στην πολιτική που μας έφερε σ’ αυτή την ένδεια και στα κόμματα που την υπηρετούν (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ), είναι ο μόνος δρόμος. Όλες να πλαισιώσουμε τις γραμμές του Συλλόγου Γυναικών Αργυρούπολης και της Ο.Γ.Ε.(Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας). Να φωνάξουμε όλες μαζί στα συλλαλητήρια-απεργία στις 19 και 20 του μήνα «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!»

Ακόμη σας καλούμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 06.30μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΑΕΑ (Ηλεκτρουπόλεως 33 – Αργυρούπολη) να ενημερωθούμε για την κατάσταση στην Παιδεία, τα προβλήματα λειτουργίας της και να συντονίσουμε τον αγώνα μας ενάντια στον καπιταλιστικό Μινώταυρο που δεν χορταίνει με όσα κι αν του δώσουμε.

18 Οκτωβρίου 2011
ΕΝΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s